17 Ocak 2010 Pazar

Aşk nedir, nerdedir?



Hayat böyle garip bişi ya. ummandıın anda olan seyler vadedilir ya hep, yalan onlar. Hayat sürprizlerle falan dolu değil öyle. Bogazına elma takıldıgında prens gelip öpmüyor seni yada önüne cıkan kurbagayı öpünce şöyle Brad Pitt tadında Kıvanç Tatlıtug kıvamında bi yavruyla karşılaşmıyosun. Bok bi durum yaşıyosun çoğu zaman. İçinde aşk pıtırcıgı duygu yogunlugu olmadıgı zamanlarda karsına kaşlı gözlü yavrular çıkarken bu duygularla varlığını devam ettiren bünye oldugunda o yavrular çil yavrusu gibi dagılıyor dört bir yana. Sonra birini bul bulabilirsen.
Bu zamanlarda da böyleyim işte. Bahtımın birazcık acık oldugu zamanlarda olurdu flörtözlerim. tamam hepsi tam kıvamda değildiler ama bonusuda vardı gözlüklüsüde bıyıklı- sakallısıda. Ama bende lanet elektirik yoktu. Olmadımıda olmuyor be hacı. Hissetmedim mi hissedemiyorum.
Hele sırf eli yüzü düzgün kişilikte oturmus,yada oturmaya hazırlanıyor diyip birini sevdiceğim olarak bagrıma basamıyorum. Birine o sıfatı verebilmem için Aslı olmam gerekiyor. Leyla da değil Aslı. Keremiminde öyle cok bi özelliğinin olmasına gerek yok. Ya gözlüklü olsun ya bıyıklı yada ela gözlü yadaa saç sakal birbirine girmiş magara adamı sonucta i love bonus da olabilir.-bunlar sırf görsel unsurlar içsel unsurlara girdiğimde tüm umudumu yitirebilitem yüksek-
Ama duygu patlaması yasamaya müsait bi bünye olarak dolastıgım su günlerde hiç bi türlüsü karsıma cıkmıyor. Bazen bi ses duyuyorum ' Abazamısın sen gerizekalı?' diye duymamazlıktan geliyorum.
Bunun yanında ben Aslı oldum daa nerdedir aşk?

8 yorum:

absalom dedi ki...

:))
şimdi efenim malumunuz kerem olmadan aslı olunmuyor.

ayrıcnada neden özellikle leyla değil de aslı?

AS-PIRINE dedi ki...

Aslı'lık benim kanımda damarlarımda o yüzden Kerem olmasa da olur. :)

Profösör dedi ki...

Bu güzel yazıları döktürebildiğinize göre hiç de geri zekalı değilsiniz..

AS-PIRINE dedi ki...

saolasın.

Eli Nislis dedi ki...

O ses sana çok pis tükürebilir.

AS-PIRINE dedi ki...

Ben tükürmesi için bi sebep görememekteyim.

SirEvo dedi ki...

Fotoğrafı çaldım, süpermiş.

AS-PIRINE dedi ki...

güle güle kullan.