22 Mart 2010 Pazartesi

1903

Sanırım geri döndüm.
Neden gittiğimi bile hatırlamıyorum desem yalan olmaz. Feysimide kapatmiştim. Eli olmasa tel de kullanmazdım ama kendimi o kadar soyutlayamadım hayattan.
herneyse ben döndüm.
Hayatımda eylemsel olarak değişen şeyler oldu. 1,5 senedir arkadaşım olan bi çocuk vardı. ama galiba artık arkadasım değil. sevgili sıfatını henüz verebilmiş değilim ama öyle olmamız muhtemel. Serbest bir ilişki yaşıyoruz diyebiliriz aslında. Ona karışmıyorum, zırt pırt 'napıyosun? nerdesin?' vari mesajlar atmıyorum, sevgi pıtırcığı hitapları kullanmıyorum, kıskansam bile belli etmiyorum, kendi kendimi yemiyorum diğerlerinde yaptığım gibi, 'seni seviyorum' dediğinde 'bende' diyorum 'bende ne?' dediğinde 'bende beni seviyorum' diyorum, bağlanmıyorum, güvenmiyorum, güven vermiyorum. Ama yanımdayken yanımdan gitsin istemiyorum, onun yerinde kurstaki çocuk olsun istemiyorum ama sadece yanımdayken. Düşünmüyorum, ilk defa akışına bırakıyorum. cümleten hayırlı olsun.

2 yorum:

ÇitLemBik dedi ki...

sevme diyemicem de sevdiğini belli etme diyebilcem. hep kızlara şımarık denir ama asıl şımarık erkekler. sevildiklerini çok sevildiklerini anladıklarında bi tarafları kalkıyor cidden. gaz vermiş gibi olmiim ama ne çok bağlan ne de çok sevdiğini belli et. umarım herşey güzel olur. öperim.

AS-PIRINE dedi ki...

Kesinlikle haklısın. Zaten 'bağlanmak' kelimesini lugatımdan cıkaralı çok oldu.
İyi dileklerin için teşekkür ederim.
umarım her yönden dogru kararlar alıyoruzdur.