25 Eylül 2009 Cuma

Ve sonra yaz biter. .

*Bu sene yazın bitmesi evlat acısı gibi ağır geldi bana. Sanki aniden bitiverdi, hiç sinyal vermedi yada verdiği sinyalleri ben görmemezlikten geldim. Ne olduysa oldu ve yaz bitti. Bunu elizanın gidişiyle beynime kazımam da bir oldu. Ve ben yazı çoook özledim.Oysaki en sevmediğim mevsimdir yaz. Gram hazzetmem. 'Ne o senin moralin mi bozuk?' mesajlarına ' yooo iyiyim' diye karşılık vermeyide hazzetmem. Hayatımı küçük emrah tadında yaşamayıda.
ve en önemlisi tüm hazzetmediğim şeyleri yaşamayı da öyle.

*Sürekli uyku halim, vücudumda olunusan kırmızı baloncuklar ve ara sıra giren karın ağrılarım bünyemin verdiği sinyaller. Anasınıfına başladığım andan itibaren ilk gün sedromlarında karnım agrır benim, ağlamamam gerektiği yerlerde gözüme bişi kaçmamıştır kesin karnım ağrıyordur. Kıçım sıkıştığında da karnım ağrımıştır hep, egom aç kalınca da karın ağrılarımla doyurmaya çalışmışımdır. Depresyon moduna yaklastığımda da.

*Beyin foksiyonlarımın ayrı telden çalıp oynamasıyla yıldızlı bir post olucak sanırım bu, tavan için aldığım stickerların şerefine.
*'Hepsi benimmiş gibi davranmaca' kararını almış bulunmaktayım. Ve bu kararla birlikte kaanla sürekli evlilik planları yapmaktayız. Çelişkili bir durum içerisindeyim. Buna ek olarak saygıdeğer ev arkadaslarımın mıç mıç sevgili modunda olmalarıda canımı sıkmıyor değil. Nerelere gitsem kimi sevsem?
*Hasretinden prangalar eskitmekteyim. Dön gel bebeyim dön geeeel.

*Ha bide hani insanların tükürdüklerini yalama durumları var yaa işte ben onu seviyorum.




2 yorum:

abdulrezzak Hüdaverdi Muttalip Koyuverdi dedi ki...

ahmet arif'i sende mi seviyosun? :)

AS-PIRINE dedi ki...

Evet, sevilmeme ihtimali oldukça uzak geliyor. :)